Fogászati rendelő


Kozmetikai fogászat

  • Fogfehérítés
  • Esztétikai fogászat
  • Fogékszer felhelyezése
  • FogkőeltávolításTovább

Konzerváló fogászat

Ez a megnevezés olyan kezeléseket takar, amelyeknek célja a saját fog megtartása. Főként a gyökérkezeléseket soroljuk ide, amelyek igen gyakran megmentik a begyulladt fogbéllel rendelkező fogat az eltávolítástól, hogy az még hosszú-hosszú évekig szolgálja tulajdonosát.

  • Gyökérkezelés
  • Fogszínű tömés

Tovább

Fogpótlások

A hiányzó fogrészek vagy fogak pótlása ma már olyan igényes anyagokkal és technikákkal történik, hogy szinte lehetetlen megkülönböztetni a koronával rendelkező fogat vagy a fogászati hidat a saját fogaktól. 

Végre bátran mosolyoghat!


 Tovább 

Implantáció

Az implantáció akár életre szóló megoldást jelenthet Önnek, ezért mi nem kötünk kompromisszumot. 

Az implantáció sikerességét Röntgen-felvétel-alapú diagnózissal, valamint azzal biztosítjuk, hogy a műgyökér-beültetést kizárólag kitűnő szájsebész kolléga végzi.


Tovább

Gyermekfogászat

A legtöbb felnőtt általában azért fél a fogorvostól, mert gyerekkorában valamilyen rossz élmény érte. Ezért fektetünk nagy hangsúlyt arra, hogy a gyermekeket mindig szakszerű, fájdalommentes és barátságos ellátásban részesítsük, hogy jó emlékkel távozzanak a fogorvostól. Tovább 

Szájsebészet

A leggyakoribb ambuláns beavatkozások a következők: bölcsességfog-eltávolítás, implantáció, gyökércsúcs-rezekció, csontpótló műtétek. 

Tapasztalt szájsebészek csapata, high-tech műtő és korszerű digitális technológia áll pácienseink rendelkezésére.

TovábbKonzultáció

A konzultáció a legjobb alkalom arra, hogy problémáját a fogorvos elé tárja. A megbeszélés után a fogszakorvos szájüregi vizsgálatot végez. A kezelési terv felállításához 6 hónapnál nem régebbi röntgenfelvételekre is szüksége van, illetve ha kell, más területek specialistáit is bevonja a konzultációba.


Röntgen

Rendelőnkben digitális röntgenkészülékkel készítjük a periapicális röntgenképeket. A felvétel elkészülte után, melyet érzékelő lemezre és nagyon kis röntgen dózissal készítünk, a beolvasás után pár másodperc múlva már kiértékelhető. A páciens kérésére bárhova interneten elküldhető


Stomatoonkológiai szűrővizsgálat

A stomatoonkológiai szűrővizsgálatot a páciens első kezelésekor elvégezzük, mely a szájüreg belső felszíneire, a fogakra, a nyálkahártyára, a nyelvre, valamint a nyelv alatti területre vonatkozik. Ennek során ezen képletek színét, alakját, épségét vizsgáljuk, ezzel eleget téve a szűrővizsgálatnak. A stomatoonkológia vizsgálat rendelőnkben térítésmentes.


Copyright © 2017, kiradent.hu  All Rights Reserved.