Fogászati rendelő

Szájsebészet


A szájsebészet körébe tartozó legismertebb eljárás például a bölcsességfog eltávolítása, a foggyökerek kivétele, vagy az állcsont gyulladásos betegségeinek a kezelése. Általában akkor javasoljuk a szájsebész szakorvos felkeresését, amikor a szájban komolyabb elváltozások, például ciszta vagy sebesedés keletkezett – ezek a beavatkozások ugyanis többnyire mutéti precizitást igényelnek.

- Fogeltávolítás, foghúzás

A szájsebészeti módszerekkel történő fogeltávolítás és foghúzás egy gyengéd, nagyon kevés roncsolással járó beavatkozás. A tiszta és precíz munkának köszönhetően a gyógyulási idő jelentősen rövidül.

- Fogeltávolítás sebészeti feltárásból

A gyulladt és problémás fogak feltárása, helyük gondos kitisztítása sok fájdalomtól kíméli meg a pácienst. A kíméletes eljárásnak köszönhetően sok komplikáció elkerülhető.

- Gyökércsúcs rezekció

Ez a szájsebészeti beavatkozás az egyik legeredményesebb fogmegtartó kezelés. A rezekció során a szakember eltávolítja a gyökér csúcsát és az akörüli kórosan fejlődő szövetet, így a fog megmenekül a további fertőződésektől.

- Bölcsességfog sebészeti eltávolítása

A rossz irányba növekedő, nem előtörő bölcsességfog sok problémát okozhat, sőt, a növekedés során az egész fogsort károsíthatja. A fog eltávolításával sok fájdalmat és későbbi kellemetlenséget előzhetünk meg.Copyright © 2017, kiradent.hu  All Rights Reserved.