Fogászati rendelő

Kozmetikai fogászat


- Fogfehérítés

A fogfehérítés célja, hogy a páciens világos színű, természetes árnyalatú fogsorral mosolyoghasson a világra. Ezt a fogászati kezelést főleg akkor ajánljuk, ha semmilyen más alaki, vagy funkcionális rendellenesség nem áll fent.

Az ápolt megjelenés ma már elképzelhetetlen ápolt fogsor nélkül. A rendszeres fogmosás és a különböző otthon alkalmazható fogászati termékek használata azonban önmagában még nem feltétlenül elég ahhoz, hogy a mosolyunk szép maradjon.

- Esztétikai fogászat / Porcelán héj

A teljes porcelán héj elsőrendű választás a kisebb formai hibák, elszíneződések, esztétikai hibák elrejtésére. A porcelán héj az esztétikai fogászat legelegánsabb vívmánya. Gondos tervezést, extrém precíz fogelőkészítést kíván meg az orvostól és tökéletesen esztétikus munkát a fogtechnikustól. A beléfordított rengeteg munka és energia azonban megtérül – csodálatosan ragyogó, természetes hatású gyönyörű fogakat nyerünk. Természetesen nem......

- Fogkőeltávolítás

A depurálás, vagy fogkőeltávolítás során egy ultrahangos készülékkel letisztítjuk a fogról a rárakódott fogkövet és lepedéket. Ennek a fogászati eljárásnak nem csak az esztétikában, de néhány komoly betegség megelőzésében is nagy szerepe van

  • Részleges fogkő-eltávolítás
  • Teljes fogkő-eltávolítás
  • Professzionális fogtisztítás erős elszíneződések esetén

- Fogékszerek felhelyezése

A fogékszer egy olyan apró kő, amely egy egészséges mosolyt még csillogóbbá tehet. A fogékszert csak teljesen hibátlan, fogászati szempontból tökéletesen karbantartott fogra lehet felhelyezni. A kő felragasztása előtt sokszor fogfehérítésre és fogkőeltávolításra is szükség van.

A kő felhelyezése során olyan technológiát alkalmazunk, hogy a fogzománc ne sérüljön. Ez a módszer az esztétikus tömések készítésénél használatos ragasztórendszer. Amennyiben Ön megunja fogékszerét, maradéktalanul eltávolítható a fog felszínéről.Copyright © 2017, kiradent.hu  All Rights Reserved.